Webinar "Help, mijn kind ontploft!"

De Ronde Venen - Wil jij alles weten over het hoe en waarom van je boze kind? Daarover biedt het Centrum voor Jeugd en Gezin De Ronde Venen op donderdag 20 juni van 20:30 tot 21:30 uur een webinar aan met Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige. Je kunt Tischa kennen van het tv-programma 'Schatjes', van JM voor ouders, of van één van haar boeken over opvoeden.

Kinderen kunnen behoorlijk pittige emoties hebben. En daarmee op een goede en effectieve manier omgaan is best en uitdaging. Als je niet oplet dan maak je de emoties alleen maar groter.
Als je jouw kind en zijn emoties beter begrijpt kun je als ouder gelukkig veel doen om heftige emoties behapbaar te houden.

Onderwerpen die tijdens het webinar aan bod komen zijn:

• Wat zijn emoties, hoe werkt dat in je lijf en hoofd?
• Hoe voorkom je heftige emoties
• Hoe kunnen wij kinderen helpen om gaan met hun (heftige) emoties?

Wil jij alles weten over het hoe en waarom van jouw boze kind? Meld je dan snel aan om bij dit webinar bomvol inspiratie en tips te zijn! Je volgt een webinar thuis vanachter jouw eigen computer.

Aanmelden kan op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin De Ronde Venen.

Deelname aan het webinar is kosteloos en anoniem. Het webinar is te volgen op donderdag 20 juni a.s. van 20:30 tot 21:30 uur.

Wil je het webinar wel zien, maar kun je op de avond zelf niet achter de computer kruipen? Meld je dan wel aan! Na afloop ontvang je een link waarmee je de webinar een maand lang terug
kunt kijken.


advertentie