VIOS vijfde bij Nederlands Kampioenschap

Assen/Mijdrecht - Afgelopen zaterdag 15 juni jl., is Show- & Marchingband VIOS vijfde geworden bij de Open Dutch Showcorps Championships in Assen. Tijdens dit kampioenschap liet het VIOS naar eigen zeggen de meest perfecte show tot nog toe zien. Na heel veel dagen en avonden repeteren wil je dan natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen. Dat is tenslotte in elke wedstrijd het streven.

VIOS was ingeschreven in de zogenoemde ‘Starklasse’. De beste vier uit deze klasse mochten ’s avonds nog een keer optreden tijdens de Finals.

Wat prachtig om te zien dat iedereen dan de goede focus heeft en de meest perfecte show tot nog toe laat beleven. Na afloop stond iedereen gewoon te trillen, omdat de show zo goed ging!

Maar daarna ben je verder afhankelijk van de andere korpsen in dezelfde klasse, hun uitvoering en bovenal de mening van meerdere juryleden. Valt jouw show bij hen in de smaak? En hoeveel punten delen ze je toe?

De korpsleden hebben tijdens de ODSC het maximale uit zichzelf gehaald. In een sterk deelnemersveld behaalde VIOS een vijfde plaats, met maar een nipt verschil met de nummer vier. Een prima notering tijdens een kampioenschap, maar wel jammer dat je dan niet mee mag doen aan de Finals.

VIOS keerde desondanks afgelopen zaterdag met opgeheven hoofd en in een goede sfeer terug naar Mijdrecht. 

Zaterdag 29 juni a.s. staat VIOS voor hun belangrijkste jury. Dan mogen namelijk de inwoners van De Ronde Venen de show van VIOS genaamd ‘Can’t Take My Eyes’ 's middags komen bekijken en beluisteren tijdens de Taptoe Mijdrecht op het Raadhuisplein in Mijdrecht.


advertentie