Wat betekenen afkortingen als Wmo, Wlz, PGB etc. nou eigenlijk?

De Ronde Venen - Heeft u een naaste met een ziekte of handicap waarvoor u dingen moet regelen, of wilt u met uw naaste graag dingen ondernemen, maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Kom dan naar de informatiebijeenkomst van Mantelzorg De Ronde Venen op 9 juli a.s. van 19:30 tot 21:30 uur bij Tympaan-De Baat.

Deze avond wordt verzorgd door Abbey Morsink die door de zorg voor haar oudste zoon Keije een ervaren mantelzorger is geworden. Het doel van dit gezin was om de handicap van Keije zo min mogelijk een beperking te laten zijn, zowel in de dagelijkse gang van zaken als bijvoorbeeld met uitstapjes en vakanties.

Dit is niet altijd gemakkelijk geweest, maar hierdoor is Abbey een specialist geworden op het gebied van wetgeving en voorzieningen. Als gezin hebben ze veel mooie herinneringen waar ze, nu Keije is overleden, nog met veel plezier op terugkijken.

Abbey wil haar ervaringen graag delen om mensen weer verder op weg te helpen. Zorgt u voor een naaste zoals uw kind, partner, ouder of iemand anders en loopt u tegen problemen aan bij het regelwerk? Zou u ook weer eens met het vliegtuig weg willen of heeft u voorzieningen in huis nodig? Kom dan naar deze bijeenkomst. Abbey en Mantelzorg De Ronde Venen helpen u graag.

De avond vindt plaats bij Tympaan-De Baat aan de Kerkvaart 2 in Mijdrecht. Aanmelden hiervoor kan via het Klanten Contact Centrum van Tympaan-De Baat op telefoonnummer (0297) 760 260. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 12:00 uur of per e-mail via mantelzorg@stdb.nl.


advertentie