Schildersgroep Inloophuis exposeert in Gezondheidscentrum Croonstadt

Mijdrecht - Het wachten op uw afspraak in Gezondheidscentrum Croonstadt in Mijdrecht wordt, volgens een persbericht van Inloophuis 't Anker, in juli en augustus veraangenaamd door een kleurrijke tentoonstelling van schilderijen, gemaakt door de schildersgroep van Inloophuis ’t Anker. 

Inloophuis ’t Anker ondersteunt mensen die in aanraking zijn gekomen met kanker. Zo worden er bijvoorbeeld activiteiten georganiseerd, die afleiden en rust in lijf en hoofd bieden. Eén van die activiteiten is het je verliezen in het schilderen. 

De schildersgroep komt op donderdagmiddag bijeen en maakt de mooiste schilderijen, waarbij het proces en de gezelligheid belangrijker zijn dan het resultaat. Omdat de schildersgroep graag haar bijzondere kwaliteiten wil delen, exposeert zij in de maanden juli en augustus diverse kunstwerken bij gezondheidscentrum Croonstadt in Mijdrecht.

De werken zijn ook te koop; de opbrengst is voor de inrichting van de nieuwe behuizing van ‘t Anker in de voormalige basisschool de Trekvogel in Mijdrecht. Op deze wijze dragen de creatieve bezoekers van Inloophuis ’t Anker hun steentje bij aan het belangrijke werk van ’t Anker. 

Iedereen is van harte welkom om hun laatste werken te komen bekijken in het Gezondheidscentrum Croonstadt aan de Croonstadtlaan 1-3 in Mijdrecht.


advertentie