Woensdag 17 juli Jaarmarkt Vinkeveen

Vinkeveen - Dit jaar wordt, inmiddels voor de 41e keer, de Vinkeveense Jaarmarkt georganiseerd door de stichting Vinkeveen Promotion, meldt de stichting in een persbericht. Deze markt is op woensdag 17 juli a.s.

Van10:00 tot 21:00 uur staan de ruim 120 standhouders opgesteld. Ook in 2019 is deze markt weer in de Heul vanaf de IJsbeer, de Herenweg tot aan de Kerklaan, en de Heulweg tot de brug van Kerkelanden.

Omdat de organisatie zo veel mogelijk aan branchebescherming probeert te doen, zullen de bezoekers van de Jaarmarkt nooit meer dan twee dezelfde soort kramen bij elkaar aantreffen, waardoor de Jaarmarkt zeer ruim is gemêleerd.

Tijdens de Jaarmarkt is de Herenweg (tussen de Kerklaan en de Heulweg) afgesloten voor elk gemotoriseerd verkeer. Parkeren in dit gebied is vanaf 05:00 uur verboden. (Er is een wegsleepregeling van kracht binnen dit gebied).

Careyn Maria-Oord is normaal bereikbaar via de ingang op de Kerklaan.

De groene vuilcontainer kan op woensdag 17 juli worden neergezet op Demmerik (over de brug), op de hoek bij de brug van Kerkelanden en op de hoek Kerklaan/Herenweg.

Neem voor meer informatie over de Jaarmarkt per e-mail contact op via jack@vinkeveen.nu, of telefonisch op 06 51 68 71 18.

Wilt u even in gesprek met het college van B&W? Dat kan! In het kader van de dorpentour zijn  burgemeester Maarten Divendal en de wethouders tussen 16:00 en 18:00 uur aanwezig op de Jaarmarkt om met inwoners te spreken. Deze bezoeken zijn een mooie gelegenheid de bestuurders beter te leren kennen en met hen van gedachten te wisselen.


advertentie