Voorronde Nederlands Kampioenschap Stoepranden 2019 in Mijdrecht

Mijdrecht - Ook dit jaar organiseert Team Sportservice De Ronde Venen samen met Jantje Beton één van de voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap Stoepranden dat op zondag 22 september plaatsvindt in Amersfoort.

De voorronde is woensdag 10 juli a.s. van 14:00 tot 15:30 uur op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

In 30 Nederlandse gemeenten worden lokale voorrondes gehouden waaraan iedereen, ongeacht leeftijd, mee mag doen. "Stoepranden is een laagdrempelig spel dat iedereen kan spelen. Daarom nodigen we graag jong én oud uit om deel te nemen’, vertelt Rianne Schaap van Team Sportservice De Ronde Venen.

"Vorig jaar was het een enorm succes. En de landelijke finale was één groot feest. Daarom regelen wij vervoer voor de deelnemers die de finale halen en hun begeleiders, zodat we het hen makkelijker maken bij dit mooie evenement in Amersfoort aanwezig te zijn", aldus Rianne Schaap.

Naast Mijdrecht worden in de provincie Utrecht ook voorrondes gehouden in Amersfoort, Bodegraven, Rhenen, Vianen en Lopik.

Kijk HIER naar ons item in Nieuwsronde over de voorronde van het NK Stoepranden 2018. 


advertentie