Kinderen in De Maricken kiezen hun favoriete speeltoestel

Wilnis - Op woensdagmiddag 10 juli jl. vonden ongeveer 50 ouders en kinderen hun weg naar speelplaats ‘De Veenman’ in De Maricken. Ondanks de regen was het, volgens het persbericht van gemeente De Ronde Venen, een gezellige drukte in de tent waar de aanwezige kinderen en ouders hun stem uit konden brengen op hun favoriete speeltoestellen.

De aanwezige kinderen mochten hun favoriete speeltoestellen tekenen waarna die werden opgehangen om te bewonderen. Daarna mochten ze stemmen op hun favoriete speeltoestel. Met een glas limonade of met een lekker ijsje in de hand werd er vervolgens druk gespeeld met de andere kinderen.

Ook de ouders konden onder het genot van een kop koffie of thee hun voorkeur aangeven op de
stemformulieren. Tegelijkertijd bood dit de gelegenheid andere ouders uit de wijk en nieuwe bewoners van De Maricken fase IV te leren kennen.

Zo kwamen er niet alleen geïnteresseerden uit Wilnis en Mijdrecht, maar ook vanuit de omringende gemeenten om de sfeer van de wijk te proeven! De aanwezige brochures van de Maricken fase IV werden gebruikt om te ontdekken wie waar komt te wonen. Ook werden ze meegenomen voor vrienden en familie.

Net als elke woensdagmiddag (en vrijdagmiddag) was er een inloopmiddag in het verkoopkantoor om kennis te kunnen maken met het aanbod en de nieuwe wijk. Inmiddels is de verkoop in volle gang, maar er zijn nog een paar laatste gezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Neem bij interesse contact op met Brockhoff Makelaars.

Wie niet naar het speelfeest kon komen, maar wel graag een stem wil uitbrengen kan dit nog doen, door op www.demaricken.nl/nieuws het voorkeursformulier te downloaden en dit voor maandag 22 juli a.s. ingevuld te sturen naar: gemeente De Ronde Venen, t.a.v. Lieke Visser, Antwoordnummer 5012, 3600 XM Mijdrecht (postzegel niet nodig). Het formulier kan ook gedownload worden door op de link onder dit artikel te klikken.

Na de zomer maakt gemeente De Ronde Venen bekend welke toestellen gekozen zijn. Plaatsing volgt wanneer de woningen gerealiseerd zijn en de openbare ruimte woonrijp wordt gemaakt.


advertentie