Tympaan-De Baat start in najaar nieuwe rouwgroep

De Ronde Venen - Tympaan-De Baat start in het komende najaar een nieuwe rouwgroep in de Buurtkamer in Wilnis.

Heeft u enige tijd geleden iemand die u dierbaar was verloren? Het kan soms helpen om hierover te praten met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. 

De gespreksgroep ‘Omgaan met Rouw” biedt deze mogelijkheid. Door in een gespreksgroep ervaringen, verdriet en emoties te delen, kunt u herkenning en erkenning vinden. De groep is erop gericht elkaar te steunen en te stimuleren het verlies te leren hanteren en verder te komen in het rouwproces.

In zes bijeenkomsten wordt over verschillende thema’s gesproken, bijvoorbeeld: omgaan met emoties of het omgaan met reacties van anderen. De gespreksgroep is bedoeld voor mensen die willen praten over een overleden persoon en behoefte hebben aan een luisterend oor en graag willen horen hoe anderen in een dergelijke situatie met verlies omgaan.

De rouwgroep komt bij elkaar in de Buurtkamer Wilnis in het Dorpscentrum Willisstee (via
achteringang) aan de Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis. De groep is op dinsdagavond van 19:30 tot
21:30 op 17 september, 1-, 15- en 29 oktober en 12- en 26 november 2019.

Aanmelden kan telefonisch, dagelijks tussen 10:00 en 12:00 uur, bij het Klanten Contact Centrum van Tympaan-De Baat in Mijdrecht op telefoonnummer (0297) 760 260. Na aanmelding wordt teruggebeld voor een kennismakingsgesprek.

Aan deze gespreksgroep zijn voor inwoners uit De Ronde Venen geen kosten verbonden.


advertentie