Dansfeest voor alleengaande senioren in de Willisstee

De Ronde Venen - In het kader van haar zomeractiviteiten organiseert de stichting Tjitze Hesselius op maandag 19 augustus a.s. een dansfeest voor alleengaande senioren in de Willisstee in Wilnis.

De stichting organiseerde in de afgelopen zomerperiode al een vaartocht op de Vinkeveense Plassen en een bezoek aan Museum De Lakenhal in Leiden.

De laatste zomeractiviteit van de stichting is 'Het Danspaleis' op maandag 19 augustus a.s. in de Willisstee in Wilnis. Vanaf 13:30 uur worden de senioren ontvangen met een heerlijk gebakje en thee en koffie.

En dan gaan de ‘voetjes’ van de vloer. Het Danspaleis een ouderwets gezellig dansfeest voor iedereen die van swingen houdt. De PlatenDraaier trekt oude krakers van de sterren van weleer uit de koffer, zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Lieve Hugo en Doris Day. Van meezinger tot tranentrekker, van Merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock-‘n-roll: met Het Danspaleis is het altijd bal.

Uiteraard kan ook met de rollator of rolstoel de dansvloer onveilig worden gemaakt. De stichting heeft een flink aantal jeugdige vrijwilligers gevonden die komen dansen met de senioren. Samen dansen is heerlijk om te doen, aarzel niet en meld je nu aan! 

De activiteiten van de stichting Tjitze Hesselius zijn voor alleengaande senioren en
gratis toegankelijk, maar aanmelden is wel verplicht. Dat kan per e-mail via info@tjitzehesselius.nl, of als u geen internet heeft via de Servicepunten.

Uiteraard kunnen bezoekers van het dansfeest ook weer thuis worden opgehaald om naar de activiteiten te komen. Vergeet dan niet om het adres en telefoonnummer door te geven.

Ook nu weer geldt: vol = vol!


advertentie