Nieuwe fractievoorzitter Ronde Venen Belang

De Ronde Venen - Ronde Venen Belang heeft een nieuwe fractievoorzitter in de persoon van Maarten van der Greft, meldt de lokale partij in een persbericht. Van der Greft (32) is hiermee de opvolger van René Bultena.

Bultena ziet, mede door de verbeterde economisch omstandigheden, zijn zakelijke werkzaamheden toenemen, waardoor heeft hij te weinig tijd heeft voor het leiderschap van de partij in de gemeenteraad. Wel blijft hij lid van de vierkoppige raadsfractie van Ronde Venen Belang.

Bultena: “ik heb met veel plezier en inzet de fractie van Ronde Venen Belang geleid. Zakelijk gezien heb ik het steeds drukker en ik kan het fractievoorzitterschap hier niet meer mee
combineren. Ik doe een stap terug, maar blijf mij uiteraard als raadslid inzetten voor onze
gemeente.”

Maarten van der Greft is sinds 2011 raadslid en één van de vier raadsleden van Ronde Venen
Belang. Daarvoor zat hij namens de VVD in de Rondeveense gemeenteraad. Van der Greft is erg blij met het vertrouwen van de fractie en de partij.

Van der Greft: “Ik kijk er naar uit om leiding te geven aan de grootste oppositiepartij van De Ronde Venen. Ik ben een ander mens dan Bultena, dus jullie zullen een ander type politicus zien. De koers wijzigt niet. Zo blijft bij Ronde Venen Belang het belang van onze inwoner en
inwonerparticipatie voorop staan. Bij Ronde Venen Belang geldt: “jij mag het zeggen!”

Tijdens de raadsvergadering van 26 september a.s. zal Van der Greft voor het eerst de rol van
Bultena overnemen.


advertentie