Roadshow VRU op Jaarmarkt Wilnis

Wilnis - De VeiligheidsRegio Utrecht (VRU) staat op zaterdag 14 september a.s. met de VRU Roadshow op de Jaarmarkt in Wilnis.

Stel je voor: Je ligt te slapen. En je schrikt wakker van de rookmelder. Weet jij wat je dan moet doen? Gelukkig kun je zelf veel doen om jouw huis brandveilig te maken.

Op verschillende manieren werkt de brandweer van de VRU aan het vergroten van het bewustzijn van brandveiligheid. De brandweer vertelt verhalen, toont filmpjes, deelt brochures uit, en trekt met de roadshow met Virtual Reality door de regio. Op levensechte wijze kun je dan ervaren hoe je brand voorkomt en wat je moet doen als er toch brand uitbreekt.

De VRU roadshow trekt deze zomer langs de Utrechtse braderieën, sportevenementen en festivals. Op zaterdag 14 september a.s. staat de roadshow op de jaarmarkt in Wilnis.

Durf jij brand in de ogen te kijken? Kom dan ook en ervaar de wereld van brandveiligheid!

Voor vragen over brandveiligheid in en om je huis kun je de brandweer ook benaderen via WhatsApp. Stuur je vraag naar 06 12 95 85 99 en je krijgt tijdens kantooruren antwoord van een brandveiligheidsexpert. Je kunt ook bellen op 088 878 1000 of e-mailen naar voorlichting@vru.nl.

De VRU is een samenwerkingsverband van de 26 Utrechtse gemeenten. De VRU coördineert de veiligheid van alle inwoners in de provincie Utrecht.


advertentie