CDA, D66 en VVD verbaasd én verrast over opstappen Seniorenpartij

De Ronde Venen - CDA, D66 en VVD, de partijen die tot afgelopen zondag in een coalitie zaten met de Seniorenpartij De Ronde Venen zijn verrast én verbaasd over het opstappen van de Seniorenpartij.

In een gezamenlijk persbericht, ondertekend door de drie fractievoorzitters, zeggen de partijen dat zij afgelopen zondag vanuit de media moesten vernemen dat de Seniorenpartij uit de coalitie stapte. Dit bericht verraste CDA, D66 en VVD. De partijen betreuren dit besluit.

Zij zeggen zich niet te herkennen in de in het persbericht van de Seniorenpartij genoemde punten. De samenwerking met die partij hebben zij altijd als plezierig en constructief ervaren.

De drie partijen beraden zich op de ontstane situatie en komen hier in de loop van de week op terug. Komende dinsdagavond overleggen de partijen met elkaar over hoe zij verder moeten.

CDA, D66 en VVD blijven volgens het persbericht 'gezamenlijk onverminderd aandacht besteden aan de belangen van alle inwoners, inclusief de senioren in de gemeente De Ronde Venen.'


advertentie