Komend weekeinde groot onderhoud A2

Regio - Komend weekeinde van vrijdag 20 september 19:00 uur tot maandag 23 september 05:00 uur voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit aan de A2 tussen Maarssen en de Leidsche Rijntunnel. 

In verband met deze werkzaamheden is de hoofdrijbaan tussen Maarssen en de Leidsche Rijntunnel in de richting van Utrecht het gehele weekeinde afgesloten voor het verkeer.

De extra reistijd kan oplopen tot meer dan 30 minuten. Doorgaand verkeer blijft mogelijk via de parallelrijbaan.

Rijkswaterstaat vervangt het asfalt op de hoofdrijbaan tussen Maarssen en de Leidsche Rijntunnel in de richting van Utrecht, omdat het asfalt na 8 jaar intensief gebruik verouderd is en omdat het onderhoud hard nodig is. Na het groot onderhoud kan de A2 weer jaren mee.

Tijdens het onderhoud vervangt Rijkswaterstaat ook voegovergangen. De buitenste rijstroken en de vluchtstrook tussen Holendrecht en Maarssen krijgen nieuw asfalt.

Tussen Maarssen en de Leidsche Rijntunnel krijgt de hele rijbaan nieuw asfalt. Daarbij herstelt Rijkswaterstaat oneffenheden in het wegdek. Omleidingen worden ter plekke met gele borden aangegeven.

Kijk voor meer informatie over het groot onderhoud aan de A2 tussen Holendrecht en de Leidsche Rijntunnel op www.rijkswaterstaat.nl/A2grootonderhoud. Kijk voor actuele informatie over werkzaamheden op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat op 0800-8002 (gratis).


advertentie