Verrassingsconcert in Janskerk in Mijdrecht

Mijdrecht - De Concertcommissie Bätz-orgel in de Janskerk in Mijdrecht meldt dat ze op 12 oktober a.s. een concert met een heel bijzondere samenstelling heeft gerealiseerd.

Het monumentale Bätz-orgel in de Janskerk wordt dan bespeeld door Wim de Penning. Tijdens het concert gaan de bezoekers vervolgens kennismaken met Martine Dubois uit Zeewolde. Deze zeer getalenteerde harpiste neemt hen mee in haar wel heel bijzondere wereld. Dit doet ze d.m.v. de prachtige klanken van haar harp.

Ze zal de bezoekers van het concert ook deelgenoot maken van alle mogelijkheden die de harp biedt en de werking van het instrument uitleggen. Daarnaast vertelt ze over haar werk en haar bijzondere band met de natuur. 

Ooit was er een journalist die Martine de naam ‘Godsbosnimf’ gaf. Ze is christen en God neemt een belangrijke plaats in in haar leven. Haar Franse achternaam Dubois betekent ‘van het bos’ en zo komt ze aan deze eervolle titel: Godsbosnimf.

Samen met Wim de Penning verzorgt ze deze avond, die de bezoekers nog lang zal bijblijven. De combinatie van beide instrumenten is prachtig!

Het verrassingsconcert is op zaterdag 12 oktober vanaf 20:00 uur in de Janskerk te Mijdrecht. De kerk is open vanaf 19:30 uur. 

De toegang bedraagt € 10 incl. koffie/thee in de pauze.


advertentie