Lions Running Bridgedrive in centrum Mijdrecht

Mijdrecht - Bridgeliefhebbers kunnen op zaterdag 2 november a.s. meedoen aan de twaalfde Lions Running Bridgedrive, meldt de Lionsclub Mijdrecht - Wilnis in een persbericht. In het centrum van Mijdrecht opent die dag een achttal horecagelegenheden de deuren om spannende bridgewedstrijden te faciliteren.

Waarom het een running bridgedrive heet? Omdat de bridgeparen iedere ronde op een andere locatie spelen. De locaties liggen allemaal op loopafstand van elkaar. Door de wisselende locaties én de uitdagende tegenspelers is de Lions Running Bridgedrive ieder jaar, naar eigen zeggen, weer een groot succes. De Lions leiden het evenement in goede banen en fungeren als gastheer op de diverse locaties.

Deelnemers kunnen zich tussen 09:45 en 10:15 uur aanmelden bij restaurant Rendez Vous aan
het Raadhuisplein in Mijdrecht. Na de opening verspreiden de spelers zich door het centrum om de bridge-uitdagingen aan te gaan. Dit jaar zijn de locaties onder andere: Rendez Vous, la Farola, Lunchroom Tof, Chinees restaurant Lotus Corner, Restaurant iSushi , Ristorante Il-gusto, Restaurant Burgerlijk en De IJssalon.

Na de derde ronde wordt een lunch geserveerd in de gelegenheid waar de bridgeparen op dat moment zijn.

Er worden 28 spellen topintegraal gespeeld; de uitslag wordt berekend door de computer. Het
winnende paar ontvangt niet alleen de Lions Wisselbeker, maar ook een bijzondere hoofdprijs. Er wordt gespeeld tot ongeveer 16:15 uur, waarna de prijsuitreiking en de afsluiting plaatsvinden in Chinees restaurant Lotus Corner.

Het inschrijfgeld bedraagt € 55 per paar, inclusief lunch en een kopje koffie. 

Het aantal inschrijvingen is beperkt, dus stuur snel een e-mail naar lionsbridgedrive@gmail.com, zo mogelijk onder vermelding van het lidnummer van de Nederlandse Bridgebond.

De opbrengst van de dag is voor “Ouders Lokaal”, dat er op gericht is ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. 

Neem voor meer informatie contact op met Henny van Nieuwkerk op telefoonnummer 06 54 36 65 28, of per e-mail via hennyvnieuwkerk@gmail.com,  of met Willibrord Blom op telefoonnummer 06 51 17 37 31 of per e-mail via whmblom@gmail.com. Informatie is ook terug te vinden op de Facebookpagina.

Kijk voor meer informatie over "Ouders Lokaal' op hun website.


advertentie