VVD voor de vijfde maal bij Zilveren Turfloop

Mijdrecht - Op zondag 3 november a.s. wordt weer de Zilveren Turfloop gelopen en de VVD De Ronde Venen doet daaraan voor de 5e keer mee, schrijft de afdeling in een persbericht.

Volgens dat persbericht is de VVD De Ronde Venen in 2015 bij toeval aan de Zilveren Turfloop begonnen. De afdeling had toen een paar sportieve, actieve leden die wel zin hadden om hier een keer aan mee te doen.

In 2017 heeft de VVD meer aandacht besteed aan de Zilveren Turfloop, door ook flesjes met water uit te reiken aan alle lopers. Deze vonden dat, volgens het persbericht, heel erg leuk. Desondanks heeft de VVD het bij één keer gelaten, maar zijn ze uiteindelijk wel doorgegaan met lopen.

Ook dit jaar heeft de afdeling weer een businessteam op de been gebracht dat haar best zal doen om er weer een leuke wedstrijd van te maken.

In die vijf jaar is er één loper die al die jaren al meedoet: VVD-raadslid Rob Evers: “Hardlopen en varen in mijn kajak zijn mijn favoriete sporten, en deze zondag zal het hardlopen vast weer winnen van varen, want ik loop alweer 5 jaar met het VVD-team mee. De Turfloop heeft altijd een supergezellige sfeer. Ik hoop wel dat mijn blessure het toelaat om mee te lopen.” 

Het nieuwe VVD-raadslid Ed Dohle doet voor het eerst mee: “Ik loop al jaren, het is echt een onderdeel van mijn leven. Ik heb al veel wedstrijden gelopen waaronder de marathon van New York. Dat doe ik nu niet meer, maar ik vind het heel leuk om weer mee te doen aan de Zilveren Turfloop en deze keer in een VVD-shirt”.

Het VVD-businessteam gaat niet voor de hoofdprijs, maar vindt het gewoon leuk om mee te
doen. 'We hebben er zin in', besluit het persbericht.


advertentie