Hoogste punt woontorens De Maricken bereikt

Wilnis - Woensdagmiddag 16 oktober jl. is, samen met de kopers,  het bereiken van het hoogste punt van de bouw van de 'Heeren van Wilnis' in nieuwe wijk De Maricken gevierd. Op deze middag hebben de voorzitters -de heer Voorbij en de heer Primowees- van de verenigingen van eigenaren de vlag op de top van de 8-laagse woontoren gehesen. 

In augustus 2018 is Bouwmaatschappij Verwelius gestart met de bouw van de twee woontorens
bestaande uit 49 appartementen. Deze woningen zorgen, volgens het persbericht van Verwelius,  voor doorstroming in de bestaande woningvoorraad van De Ronde Venen.

De appartementen kijken uit over de nieuwe wijk en richting de nieuw ontgraven waterberging en uitgestrekte velden aan de overzijde van de Mijdrechtse Dwarsweg. 

In de nieuwe wijk De Maricken in Wilnis zijn sinds 2016 inmiddels 245 woningen gerealiseerd en bewoond. Met het bereiken van het hoogste punt van de appartementen in aanbouw, nadert de voltooiing van meer dan de helft van de in totaal circa 500 woningen in deze wijk. 

De gemeente is volop bezig met het bouwrijp maken van de rest van de wijk. Het volgende project, De Maricken fase IV, bestaande uit 125 grondgebonden rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen, is reeds in verkoop.

Kijk voor meer informatie over het project op www.demaricken.nl.


advertentie