Aanmoedigingsprijs winnen bij Pitchavond

Mijdrecht - Woensdagavond 13 november a.s. is de Pitchavond van de Ideeën Werkplaats. Inwoners van De Ronde Venen kunnen tijdens deze avond ideeën die zij hebben rondom welzijn, zorg, jeugd, gezondheid, wonen, werken en samenleven delen en een aanmoedigingsprijs winnen.

Voor het beste idee is een aanmoedigingsprijs beschikbaar van maar liefst € 500! Deze is beschikbaar gesteld door het Ronde Venen Fonds en brengt de realisatie van ideeën weer een stap dichterbij.

Het Ronde Venen Fonds heeft als doel vrijwillige financiële ondersteuning te geven aan sociaal maatschappelijke projecten in het werkgebied van voormalige Bondsspaarbank Mijdrecht in de woonkernen Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Amstelhoek en Vinkeveen.

Een aantal Pitchers heeft zich inmiddels aangemeld voor de avond, maar er zullen ongetwijfeld nog veel meer ideeën leven bij inwoners.

Heb jij ook een idee dat je zou willen delen? Meld je dan aan via info@ideederondevenen.nl en maak kans op de prachtige aanmoedigingsprijs!

Wil je gewoon even komen kijken en luisteren? Dan ben je ook van harte welkom!

De Pitchavond is in de bibliotheek van Mijdrecht aan de Doctor J. van der Haarlaan 8. De pitches starten om 19:30 uur. Aan het einde is er een mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan.


advertentie