Bijzonder cadeau voor huurders GroenWest

De Ronde Venen - In de maand november gaat woningcorporatie GroenWest bij al haar huurders langs om ze een bijzonder cadeau te brengen. In vier weken gaan twee teams zich inzetten om deur-aan-deur de cadeautjes aan alle huurders te overhandigen. ‘We willen onze huurders een cadeau geven dat lang meegaat en waar ze écht iets aan hebben’, aldus Karin Verdooren, directeur-bestuurder bij GroenWest.

In vier weken bij 12.277 huurders langs is een enorme klus. Daarom gaan twee teams van maandag tot en met vrijdag tussen 16:00 en 20:00 uur langs de deuren. Zij zullen bij de huurders van GroenWest aanbellen en ze het cadeau overhandigen.

Op maandag 4 november zijn de teams voor het eerst op pad gegaan in Abcoude en Montfoort. De overige gebieden volgen in de weken daarna.

GroenWest geeft nog niet prijs wat het cadeau is, maar verklapt wel dat het bijzonder en een duurzaam cadeau is, waar huurders lang van kunnen genieten, geeft Karin Verdooren aan.

Wanneer huurders niet thuis zijn, zullen ze een niet-thuiskaartje ontvangen. Op dit kaartje staan adressen van een aantal buurthuizen waar huurders hun cadeautje op kunnen halen. Deze buurthuizen openen op een aantal zaterdagen hun deuren om de huurders van GroenWest te ontvangen, en ze het cadeautje te overhandigen. Mochten huurders ook op zaterdag niet kunnen? Dan ligt het cadeautje bij GroenWest op kantoor aan de Oslolaan 2 in Woerden op ze te wachten.

Het jubileum van GroenWest staat in het teken van ontmoeten en verbinden, en duurt tot 15 maart 2020. Tot die tijd zal GroenWest nog een aantal leuke activiteiten voor, en vooral met, huurders organiseren. In het komende bewonersblad staan de activiteiten voor het komend half jaar.


advertentie