ROM-Koor zoekt kerstgedichten voor kerstconcert

Mijdrecht - Na het, naar eigen zeggen, daverend succes van de uitvoeringen van de musical Titanic in schouwburg De Meerse te Hoofddorp, heeft het ROM-Koor uit Mijdrecht zich direct ‘met volle kracht’ op het kerstrepertoire ‘gestort’. Elk jaar treden leden van het koor op in kleine
of grotere groepen, gekleed in Charles Dickens stijl.

Ook dit jaar brengen de Dickensgroepen in wisselende samenstelling weer de nodige kerstsfeer bij diverse evenementen. Die Dickensgroepen zijn te o.a. aanwezig op de Country en Christmas Fair van 19 t/m 24 november a.s. in Haarzuilens en op het Dickens Festival in Deventer in het weekend van 14 en 15 december a.s.

Ook het jaarlijkse kerstconcert in de Janskerk te Mijdrecht is inmiddels een begrip. Dit jaar staat het kerstconcert gepland op donderdagavond 19 december a.s.

Wil jij dit jaar ook een bijdrage leveren aan deze sfeervolle muzikale bijeenkomst? Het lijkt het koor een mooi idee om, tussen de kerstliederen door, een aantal kerstgedichten voor te (laten) dragen. Heb je een gedicht waarvan je denkt dat dit geschikt is voor een kerstbijeenkomst, of wil je dit schrijven? Stuur je gedicht dan uiterlijk 15 december a.s. naar kerstgedichtromkoor@gmail.com.

Het koor hoopt dan op 19 december a.s. de vier mooiste gedichten voor te kunnen (laten) dragen tijdens het kerstconcert in de Janskerk.


advertentie