Andere opzet voor KerstInn De Ronde Venen

De Ronde Venen - Na een jaar afwezigheid wordt dit jaar opnieuw een KerstInn De Ronde Venen georganiseerd. Deze editie van KertInn heeft echter een andere opzet dan in de voorgaande jaren: geen diner-buffet op eerste kerstdag, maar een kerst-samenzijn op de middag van tweede kerstdag.

Zes jaar lang, van 2012 tot en met 2017, werd een feestelijk samenzijn georganiseerd in respectievelijk Het Eet & Drink Lokaal, de kantine van Walraven en de Willisstee, met onder meer een heerlijk diner-buffet en een open podium. In 2018 moest noodgedwongen besloten worden om géén KerstInn te organiseren wegens gebrek aan ‘kartrekkers’. 

Dat zat de organisatie toch niet lekker! Vandaar dat dit jaar gekozen is voor een gewijzigde aanpak. KerstInn wordt korter, op tweede kerstdag van 14:30 tot 17:00 uur, er is geen diner, maar er zijn wel drankjes en hapjes. De intententie blijft dezelfde intentie: kerst vieren zoals kerst bedoeld is, gezellig samen zijn met gelijkgestemden.

KerstInn is dit jaar te gast in de kantine van Tennisvereniging Mijdrecht (TVM) aan de Dr. J. van der Haarlaan 7 in Mijdrecht. Naast de verzorging van de inwendige mens door vrijwilligers van TVM zal er leuk kerst-entertainment zijn.

KerstInn De Ronde Venen staat garant voor eensgezindheid en gezelligheid. Kom zoals je bent: de doelgroep is groot en de drempel is laag!

Aanmelden voor de KerstInn kan via Servicepunt De Ronde Venen op telefoonnummer (0297) 58 76 00, of kom persoonlijk langs, of per e-mail via kerstinndrv@gmail.com.

Deelname kost € 5 per persoon, te voldoen via een machtigingsformulier, of op de dag zelf aan de deur.

Indien vervoer van en naar de KerstInn nodig is, kan, tegen een kleine onkostenvergoeding, gebruik worden gemaakt van Automaatjes. Gelieve dit bij de aanmelding te vermelden.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van KerstInn De Ronde Venen.


advertentie