GroenWest komt nog langs met ledlampen

Regio - Woningcorporatie GroenWest is in het kader van haar 100-jarig bestaan, in de maand november begonnen met het uitdelen van een bijzonder cadeau: twee ledlampen voor iedere huurder.

Door de vele enthousiaste reacties en korte gesprekjes met huurders aan de deur neemt het uitdelen van de cadeautjes iets meer tijd dan verwacht. Daarom worden ook deze week, en eventueel volgende week, nog lampen uitgedeeld.

Veel huurders reageren positief op de jubileumactie van GroenWest. “Wat leuk dat u langskomt!”
en “nou, dat komt altijd van pas” zijn veel gehoorde reacties. Sommige huurders beginnen
spontaan een praatje.

“Het is altijd leuk om even een praatje te maken. Je merkt dat huurders het echt waarderen dat we langskomen”, aldus één van de medewerkers die langs de deuren gaat.

Het uitdelen van de cadeautjes neemt dan ook iets meer tijd dan verwacht. De planning was om
alle ledlampen in november uit te reiken, maar ook deze week, en eventueel volgende week, komt GroenWest langs om lampen uitdelen.

Misschien was u niet thuis op het moment dat GroenWest aan de deur stond. Dan heeft u een niet-thuiskaartje in de brievenbus gekregen. Met dit kaartje kunt u op zaterdag 7 december a.s. alsnog uw set ledlampen ophalen.

Op www.groenwest.nl is te lezen waar lampen kunnen worden afgehaald.

Het 100-jarig jubileum van GroenWest staat in het teken van ontmoeten en verbinden, en duurt tot 15 maart 2020. Tot die tijd zal GroenWest nog een aantal leuke activiteiten voor, en vooral met, huurders organiseren. In het komende bewonersblad staan de activiteiten voor het komend half jaar.


advertentie