Scheidingscafé De Ronde Venen

Mijdrecht - Maandag 13 december a.s. is het de derde maandag van de maand, en dat betekent dat in het Gezondheidscentrum De Ronde Venen weer een Scheidingscafé De Ronde Venen wordt georganiseerd.

Twijfel je over je relatie, of ben je in een scheiding verwikkeld? Weet je niet waar je moet beginnen of waar je goed aan doet?

Bij Scheidingscafé De Ronde Venen kan men kosteloos terecht voor het verkrijgen van informatie en advies omtrent een relatiebreuk of scheiding. Tijdens de avond zijn het Kwadraad Maatschappelijk Werk, Pedagogisch Bureau en een Mediator met juridische kennis aanwezig om informatie te geven over het scheidingsproces.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om onder vier ogen kort de privé-situatie te bespreken met een van de aanwezige deskundigen.

Uit elkaar gaan is nooit leuk. Men belandt vaak in een hectische periode, waarin verschillende zaken aan de orde komen waarover moet worden nagedacht. Er moeten beslissingen genomen worden, die niet altijd makkelijk zijn.

Wat zijn de juiste stappen om te zetten, kunnen we onze relatie nog herstellen? Moet je naar een mediator, naar een advocaat? Hoe zit het met afspraken omtrent de kinderen en wat gaat er allemaal veranderen in de financiële situatie?

Het kunnen raadplegen van deskundigen kan helpend zijn.

Scheidingscafé De Ronde Venen vindt iedere derde maandag van de maand plaats. De eerstvolgende keer is op maandag 16 december a.s. in het Gezondheidscentrum De Ronde Venen aan de Hoofdweg 1.

Het programma die avond is als volgt:

19:45 uur : Inloop
20:00 uur : Korte presentatie van deskundigen
20:30 uur: Bespreken van vragen en mogelijkheid tot persoonlijk gesprek

Aanmelden is zeer gewenst en dat kan e-mail via bureaudienst.derondevenen@kwadraad.nl.

Neem voor meer informatie contact op met Kwadraad op telefoonnummer 088 900 4000 en dan vragen naar Marga Kraaijkamp of Kees Kuiper in De Ronde Venen. Mailen kan naar het hierboven genoemde e-mailadres.


advertentie