Kerstinstuif bij Mama Lokaal Abcoude

Abcoude - Woensdagochtend 18 december a.s. komt Natascha Bakker van coachingpraktijk Puur bij Mama Lokaal Abcoude langs voor een leuke peuterinstuif. Deze ochtend staat het thema 'kerst' centraal. De peuterinstuif is voor alle kinderen tussen de 0 en 4 jaar en hun papa’s, mama’s, oma’s, opa's en verzorgers. 

Tijdens de instuif worden liedjes gezongen, wordt geknutseld en wordt er bewogen.  Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijd van de kinderen. (Groot)ouders en verzorgers ontmoeten elkaar en kinderen kunnen lekker samen spelen. 

Bij Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke week vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Mama Lokaal Abcoude is er elke woensdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur in de Bibliotheek Abcoude aan de Broekzijdselaan 46b. 

Bij Mama Lokaal Mijdrecht kun je elke vrijdagochtend tussen 10:00 en 10:30 uur binnenlopen.

Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! De kinderen kunnen naar hartenlust spelen. Er wordt met regelmaat geknutseld met de kinderen en voorgelezen. Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse.

Heb je nog meer kindjes? Die zijn ook van harte welkom, net als opa's, oma's en papa's.


advertentie