Hoog rapportcijfer voor Regiotaxi Veenweide

De Ronde Venen - Regiotaxi Veenweide krijgt van de gebruikers het rapportcijfer 8,1. Uit een recent gehouden klanttevredenheidsonderzoek komt naar voren dat de gebruikers goed te spreken zijn over het deur-tot-deurvervoer. De klantvriendelijkheid van de telefonist(e) en de informatievoorziening
telefonist(e) worden als beste beoordeeld. 

Wethouder Alberta Schuurs is enthousiast over Regiotaxi Veenweide. “Uit deze cijfers blijkt dat onze
inwoners tevreden zijn over het deur-tot-deurvervoer. Het laat zien dat we een belangrijk vervoermiddel hebben voor iedereen die niet in staat is van het openbaar vervoer gebruik te maken. Dit is belangrijk. Onze inwoners kunnen hierdoor zelfstandig hun sociale activiteiten, zoals boodschappen doen en familie en kennissen bezoeken, buiten de deur voortzetten.”

Elke zes maanden wordt onder gebruikers van de regiotaxi een enquête uitgezet om te peilen hoe
gebruikers de service en kwaliteit beoordelen. Gebruikers zijn zeer tevreden over zaken als het rijgedrag van de chauffeur (8,0), de klantvriendelijkheid van de chauffeur (8,0) en de herkenbaarheid van de regiotaxi (8,0).

De scores voor de behulpzaamheid van de chauffeur (7,9) en de terugbelservice (7,9) zijn ook hoog. De bereikbaarheid/wachttijd bij het klachtenmeldpunt (6,9) en de klantvriendelijkheid bij het indienen van een klacht (7,0) scoren het laagst.

Deze scores zijn toch, vergeleken met de vorige meting, omhoog gegaan. Op de website van de gemeente De Ronde Venen is het rapport in te zien en zijn de resultaten terug te vinden.

Regiotaxi Veenweide is er voor iedereen die, eventueel met begeleiding, zelfstandig kan reizen. Dus ook als u gebruikmaakt van een rolstoel, een scootmobiel of een rollator. Voor het vervoer worden zowel (rolstoel)busjes als personenauto’s ingezet.

Het is een vorm van openbaar vervoer die u van uw voordeur thuis naar de voordeur van uw bestemming brengt. Ook kunt u van en naar een halte van het openbaar vervoer reizen, zoals een NS-station.

Regiotaxi Veenweide rijdt elke dag van 06:00 tot 24:00 uur.advertentie