Gratis zwemmen voor mensen met een beperking

Mijdrecht - Mensen met een beperking kunnen op vrijdagochtend 27 december a.s. gratis komen zwemmen in het Veenweidebad in Mijdrecht. Vanaf 10:00 uur zijn kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking welkom. De ochtend staat in het teken van lekker samen bewegen en plezier maken. 

Deelnemers kunnen van 10:00 tot 12:00 uur vrij zwemmen, maar ze kunnen ook meedoen aan een aangepaste zwemles. Deze staat om 10:30 uur op het programma. Een mooie gelegenheid om te ervaren hoe leuk een aangepast zwemles is.

Lekker samen bewegen en plezier maken. Dat staat centraal tijdens de zwemdag. Elke zwemmer met een beperking krijgt samen met één begeleider (familielid, kennis) gratis toegang tot het zwembad. Andere extra personen of begeleiders dienen een zwemkaartje te betalen.

Mensen met een beperking uit De Ronde Venen die graag willen sporten en of bewegen, maar die geen idee hebben waar, kunnen terecht op het online platform unieksporten.nl. Daar is al het aangepaste sportaanbod gebundeld.

Met vragen over de zwemdag kan contact worden opgenomen met Elzemieke van Empel via telefoonnummer 06 10 97 97 70 of per e-mail via evanempel@teamsportservice.nl. Ook met vragen over het aangepaste sportaanbod in De Ronde Venen of voor een persoonlijk beweegadvies, kan contact met haar worden opgenomen.

Aanmelden voor de zwemochtend op 27 december a.s. kan HIER


advertentie