Pubers een uitdaging?

De Ronde Venen - ‘Hij luistert nooit naar mij, hij maakt een enorme troep van zijn kamer of hij is altijd te laat met zijn schoolopdrachten’, Herken jij je hierin?

Maak je je zorgen over de gedragsveranderingen van je puber? Kom je regelmatig in een strijd terecht met je puber? Vind je het lastig om vanuit je gevoel echt contact te maken met je puber?
Wil je informatie over het puberbrein, veranderingen en de verschillende fasen van puberteit?

Zo ja, meld je dan aan voor de training- Pubers een uitdaging…? In vier bijeenkomsten voelen en ervaren ouders hoe reactiepatronen werken en hoe ze deze positief kunnen ombuigen om het contact met hun puberkind te behouden of terug te krijgen. Je leert aan de hand van theorie en oefeningen, vanuit je eigen gevoel te communiceren, grenzen te stellen en om te gaan met het gedrag en de emoties van je puber.

De bijeenkomsten zijn op woensdag 5-,12-, en 19 februari en 4 maart a.s. van 19:30 tot 21:30 uur. Ze vinden plaats aan de Kerkgaarde 3 in Abcoude. Deelname aan de training is kosteloos. 

De training wordt gegeven door Kwadraad Maatschappelijk Werk en Angèle Babeliowsky van Pubers & Zo en is bedoeld voor ouders en verzorgers met pubers vanaf 12 jaar oud, waarbij geen sprake is
van ernstige gedragsproblemen.

Aanmelden kan op www.kwadraad.nl of op www.cjgderondevenen.nl of rechtstreeks bij Kees Kuiper op telefoonnummer 06 40 07 82 18 of 088 900 4000, of per e-mail via k.kuiper@kwadraad.nl.


advertentie