Voorleesdagen in de bibliotheek

De Ronde Venen -  Van woensdag 22 januari t/m zaterdag 1 februari a.s. zijn het weer de Nationale Voorleesdagen. Samen genieten van mooie verhalen en boeken, zomaar tussendoor of op een vast moment. Voorlezen geeft een gevoel van gezelligheid en geborgenheid. Kinderen vergroten op deze manier hun woordenschat en hun belevingswereld.

Voor alle kinderen vanaf 0 jaar zijn er in de Bibliotheek leuke boeken te vinden die aansluiten bij hun leeftijd en leefwereld. Van knisperboekjes, bad-boekjes en voelboeken tot prentenboeken, zoekboeken, voorleesboeken, rijmpjes, liedjes en luisterboeken.

Kom eens kijken in de Bibliotheek. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid. Is je kindje nog geen 2 jaar, dan krijgen jullie een vrolijk BoekStartkoffertje cadeau als je kindje lid wordt.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen speelt TOF Toneel een vrolijke peuter-/kleutervoorstelling: Suza en de mopperbui. De Theatergroep uit Utrecht maakt jeugdvoorstellingen waarin de kinderen een inbreng hebben. Dit keer helpen ze mee om de mopperbui op te lossen. Iedereen heeft wel eens een boze bui, fijn als die weer overdrijft. Een voorstelling voor peuters en kleuters tussen 2 en 4 jaar.

De plaatsen en data van de voorstellingen zijn als volgt:

Woensdag 22 januari in de Bibliotheek Abcoude om 11:30 uur
Woensdag 29 januari in de Bibliotheek Vinkeveen om 09:30 uur, in de Bibliotheek Mijdrecht om 10:30 uur en in de Bibliotheek Wilnis om 11:30 uur.

Iedereen is welkom, toegang is gratis, je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Kijk HIER naar een reportage in ons nieuwsprogramma Nieuwsronde over de Nationale Voorleesdagen 2019.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekavv.nl/voorleesdagen.


advertentie