Cursusproject De Ronde Venen zoekt bestuursleden

De Ronde Venen - Het Cursusproject De Ronde Venen zoekt bestuursleden.

Dit jaar bestaat het Cursusproject 'De Ronde Venen' 46 jaar. In al die jaren is het ze vrijwel probleemloos gelukt om het bestuur/werkgroep op sterkte te houden.

Het is algemeen bekend dat de belangstelling voor dit soort vrijwilligerswerk afneemt. De afgelopen
periode heeft het Cursusproject diverse oproepen in kranten, nieuwsbrieven en ook op hun website geplaatst. Helaas voor het Cursusproject zonder enig resultaat!

Er bestaat een enorme belangstelling voor het cursusprogramma. Vorig jaar alleen al waren er ruim 1.300 deelnemers die zich inschreven voor een cursus, lezing, wandeling etc. De gehele organisatie hiervan is tot stand gekomen door de 9 enthousiaste bestuursleden/werkgroepleden van het cursusproject.

Er bestaat echter het gevaar dat het aantal bestuursleden c.q. werkgroepleden zodanig terugloopt dat er niets meer te organiseren valt. 

Vandaar de dringende oproep van het cursusproject voor nieuwe bestuursleden. Een bestuurslid begeleidt een aantal cursussen, onderhoudt de contacten met de docenten en treedt op als vertegenwoordiger van het Cursusproject. Dit alles gebeurt binnen een team van enthousiaste
collega-vrijwilligers, dat ca. 10x per jaar bij elkaar komt.

Neem voor informatie contact op met de voorzitter Ellen Stange-Haan op telefoonnummer 06 13 10 09 01 of per email via ellenstangehaan@ziggo.nl.


advertentie