Integrale controle uitgevoerd op deel Winkeldijk

Abcoude - Op vrijdag 17 januari jl. heeft gemeente De Ronde Venen een integrale controle uitgevoerd op een stuk grond van de Winkeldijk in Abcoude. Dit gebeurde in samenwerking met de politie, Stedin, de Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU) en de Veiligheidsregio Utrecht (VRU). Vanuit de gemeente waren de afdelingen Toezicht en Handhaving, Integrale Veiligheid en Burgerzaken betrokken.

De actie vond plaats naar aanleiding van signalen van overtredingen op het gebied van basisregistratie personen (BRP) en milieuwetgeving. Daarnaast past de actie binnen de aanpak van ondermijnende criminaliteit, waarbij in de komende jaren vaker integrale controles zullen worden uitgevoerd.

Tijdens de controle op de Winkeldijk zijn overtredingen van de milieuwetgeving vastgesteld en heeft de VRU een brandgevaarlijke situatie opgemerkt. Er hebben zich geen strafrechtelijke feiten voorgedaan.

Herkent u zelf signalen van ondermijnende activiteiten of strafbare feiten? Meld het bij de gemeente via ondermijning@derondevenen.nl of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


advertentie