Activa failliet Boom + Verweij overgenomen

Mijdrecht - MullerVisual uit Mijdrecht en Quantes uit Rijswijk nemen gezamenlijk de activa en werkzaamheden van het failliete Boom + Verweij uit Mijdrecht over.

De curator van Boom+Verweij, dat vorige week failliet ging, heeft met de eigenaren van Quantes een overeenkomst bereikt voor overname van de activa. MullerVisual en Quantes zetten in het kader van hun nieuwe samenwerking de werkzaamheden verder voort. De komende periode zal intensief gewerkt worden aan de nieuwe organisatie, die naar verwachting plaats zal bieden aan 70 tot 90 mensen. 

Klanten en relaties van de betrokken bedrijven kunnen continuïteit verwachten en zij zullen de komende tijd bijgepraat worden over de ontwikkelingen. Alle machines draaien door en de vertrouwde service en kwaliteit is gewaarborgd.

MullerVisual & Quantes hebben de handen ineengeslagen en zullen bouwen aan de toekomst. Voor nu zijn er geen directe veranderingen en op lange termijn zullen de services verder uitgebreid worden naar de wensen van de klant.

De directie van Boom+Verweij betreurt het verlies van het 130 jaar oude bedrijf. Na de overname, een paar jaar geleden, bleef de orderportefeuille ver achter en deze trend zette zich ook door in 2019. Er is de afgelopen periode met veel partijen gesproken, maar de omstandigheden noodzaakten echter tot de zeer ingrijpende beslissing het bedrijf failliet te laten gaan.

Het bericht bevat geen meldingen over de consequenties voor het personeel van Boom +Verweij.

Bron: blokboek.com


advertentie