Succes voor leerlingen VeenLanden College

Mijdrecht/Vinkeveen - Het zijn succesvolle tijden voor een aantal leerlingen van het VeenLanden College (VLC). 

Afgelopen maandag kregen twee teams van leerlingen te horen dat zij de halve finale hebben gehaald van de Junior Company via Stichting Jong Ondernemen. Nadat zij hun pitch hadden gedaan zijn de BoodschappenLijn en Breaky door naar de halve finale op 13 maart a.s. in The Student Hotel in de Wibautstraat in Amsterdam.

Daar moeten zij het opnemen tegen 22 andere teams. De teams werken die dag aan een casus die op de dag zelf pas wordt bekendgemaakt. De 5 beste vmbo-teams en de 5 beste havo/vwo-teams gaan uiteindeijk door naar de finale.

Kijk HIER voor onze reportage over de Boodschappenlijn in ons nieuwsprogramma Nieuwsronde

Afgelopen dinsdag behaalde het team van het VLC voor Skills Talents de landelijke finale. Kevin van den Bosch, Kevin Buitendam en Niels van der Maat zijn kampioen van de provincie Utrecht geworden op het onderdeel Economie & Ondernemen 2019-2020. De concurrentie op hun onderdeel was moordend, want ze bleven met 'slechts' 0,6 punten de nummer twee voor.

De twee Kevins en Niels gaan deel uitmaken van het provincieteam Utrecht Eagles, dat naar de landelijke finale in Leeuwarden gaat. De finale is van 4 t/m 6 maart 2020 in WTC Expo Leeuwarden.


advertentie