Schrijver Murat Isik in Bibliotheek Mijdrecht

Mijdrecht - Zondag 22 maart is de schrijver Murat Isik te gast in de Bibliotheek Mijdrecht. Hij vertelt daar over zijn werk en leven.

Murat Isik is landelijk bekend geworden met zijn tweede roman 'Wees onzichtbaar'. Het verhaal begint in 1983 en beschrijft niet alleen het leven van de opgroeiende Metin, maar ook de ontwikkelingen van de Bijlmer in Amsterdam, waar Isik zijn jeugd doorbracht.

Deze roman won de Libris Literatuurprijs 2018 en is bewerkt tot een toneelstuk. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe roman.

In de pauze signeert Isik zijn romans, Boekhandel Mondria verzorgt de boekverkoop.

De middag met Murat Isik in de Bibliotheek Mijdrecht is op zondag 22 maart a.s. vanaf 14:30 uur. De zaal is open vanaf 14:00 uur. De Bibliotheek Mijdrecht is te vinden aan de Dr. J. van der Haarlaan 8 in Mijdrecht.

Kaarten kosten € 10 en deze zijn alleen vooraf te bestellen via www.bibliotheekavv.nl/boekenweek-kaarten. Het aantal plaatsen is beperkt.

Deze middag komt tot stand in samenwerking met de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen, inwoners en leden van leesclubs uit De Ronde Venen en Stichtse Vecht.

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente De Ronde Venen.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekavv.nl/boekenweek.


advertentie