VanDrie Group op overnamepad

Mijdrecht - De op het Mijdrechtse bedrijventerrein gevestigde VanDrie Group heeft een akkoord bereikt met Brons uit Voorthuizen over een volledige overname. Het akkoord ligt ter goedkeuring voor aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De twee familiebedrijven verwachten dat de ACM de goedkeuring spoedig zal afgeven. 

Brons produceert hoogwaardige mengvoeders voor rundvee, varkens en pluimvee. Het bedrijf is met een omzet van € 45 miljoen een stabiele factor in de Nederlandse mengvoermarkt.

Met de overname wordt continuïteit geboden aan de lange geschiedenis van Brons. Het familiebedrijf startte in 1929. Alle arbeidsplaatsen bij Brons blijven behouden, evenals de bedrijfsnaam en locatie. De familie Brons blijft actief betrokken bij de activiteiten.

De VanDrie Group is tevens een Nederlands familiebedrijf. De VanDrie Group maakt producten op het gebied van kalfs- en rundvlees, kalvervoeders, zuivelgrondstoffen en kalfsvellen. Met een omzet van € 2 miljard biedt het bedrijf werkgelegenheid aan ongeveer 2.500 personen. Met de overname van Brons komt daar 29 fte bij.


advertentie