Gratis Beleefkaart van Utrechts Landschap

Gratis Beleefkaart van Utrechts Landschap

Regio - Utrechts Landschap biedt een gratis Beleefkaart aan voor mensen die in deze bijzondere tijd de natuur opzoeken. Velen doen dat in een gebied dat hen bekend is, maar er is nog zoveel
meer te ontdekken in de mooie provincie Utrecht.

Op de Beleefkaart staan 50 tips om er in de Utrechtse natuur op uit te gaan. De Beleefkaart is te downloaden via www.utrechtslandschap.nl/beleefdenatuur.

De provincie Utrecht is afwisselend, met heide, bossen, zandverstuivingen en riviernatuur. Er zijn volop wandel- en fietsmogelijkheden. Ga lekker op pad en ontdek hoeveel er te zien en te beleven is. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid, maar vooral ook heel leuk!

Het is natuurlijk wel belangrijk dat iedereen de richtlijnen van het RIVM volgt en voldoende afstand van elkaar houdt. In sommige gebieden kan het druk zijn. De Beleefkaart kan helpen om een alternatief en hopelijk rustiger gebied te vinden.

De Stichting Utrechts Landschap beschermt natuur en monumentaal erfgoed in de provincie Utrecht. De stichting is in 1927 opgericht. Utrechts Landschap heeft momenteel 745 vrijwilligers, 27.500 Beschermers en 65 Bedrijfsvrienden.

De stichting koopt natuurgebieden aan, ontwikkelt het als het nodig is, maar vooral: beheert natuur voor de volgende generaties. Daarnaast heeft de stichting belangrijk monumentaal erfgoed onder haar hoede: meerdere landgoederen met opstallen, 23 werkende molens en Kasteel Loenersloot.

Kijk voor meer informatie over de Stichting Utrechts Landschap op www.utrechtslandschap.nl.advertentie