Groepslessen WLC Trainingen online

Mijdrecht -  WLC Trainingen in Mijdrecht geeft alle groepslessen live online. Van kickboksen tot aan pole-fitness; alle lessen zijn online te doen. Deze trainingen zijn niet vooraf opgenomen en worden live gegeven door één van de gekwalificeerde trainers.

Marjolein Bakker vertelt, “We waren al bang dat de maatregelen tegen COVID-19 ook onze sportschool zouden raken. Als je dan op zondagavond hoort dat je maandag niet meer open mag voor minimaal 3 weken, is dat toch flink schrikken. Het daagt ook wel weer uit tot het bedenken van creatieve oplossingen. Dankzij onze kleinschalige opzet met hele trouwe en actieve leden en goede trainers, is het voor ons mogelijk om snel te schakelen en een kwalitatief online aanbod te realiseren.”

“Juist in deze tijden is blijven bewegen extra belangrijk”, vult Willem Lindeboom aan. “Het is makkelijk om door alle veranderingen in je dagelijkse routine, sporten nu op een lager pitje te zetten. Je hebt tenslotte wel wat beters te doen nu je kinderen non-stop thuis zijn en je samen met je partner thuis moet werken."

Lindeboom vervolgt: "Door te bewegen word je immuunsysteem beter, dus juist in deze tijden is het belangrijk om toch actief te blijven. Daarom hebben wij alles-op-alles gezet om voor onze leden een goed online alternatief te creëren. Zo hebben we meteen na de sluiting WLC-ers aangeboden om kettlebells van ons te lenen, zodat ze direct door konden gaan met sporten.”

"We hopen dat dit naast een stukje gezondheid, ook voor wat afleiding zorgt in deze gekke tijden. Samen slaan we ons er zo wel doorheen” sluit Marjolein af.


advertentie