Albert Heijn Leicester in Mijdrecht weer open

Mijdrecht - Albert Heijn Leicester in Mijdrecht is vorige week vrijdag na een ingrijpende verbouwing weer geopend. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken werden alle geplande openingsactiviteiten afgelast. 

Het afrekenen gaat in de vernieuwde winkel sneller dankzij de komst van zelfscankassa’s.

Hygiëne is in de huidige situatie erg belangrijk, voor de gezondheid van klanten en van medewerkers. Albert Heijn doet daarom een dringend beroep op klanten om zoveel als mogelijk gebruik te maken van zelfscan en de boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen.

Zo wordt hand-op-hand contact beperkt, in lijn met het advies van het RIVM. Ook roept supermarktmanager Bouwe van Zwieten klanten op in de vernieuwde winkel boodschappen te doen zoals zij dat normaal ook doen.

Voor de veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten zijn er plexiglas-schermen bij de kassa’s en dragen vakkenvullers hesjes om aandacht te vragen voor het houden van 1,5 meter afstand.

Ook mag er maximaal één klant per 10 m2 in de winkel aanwezig zijn en is het gebruik van een winkelwagen verplicht.

Kijk voor meer informatie over de genomen maatregelen en de nieuwste updates op www.ah.nl/samen.

Albert Heijn Leicester aan Leicester 13 in Mijdrecht is voortaan langer open, van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 21:00 uur en zondag van 12:00 tot 19:00 uur.


advertentie