Paaseierenjacht met Ouders Lokaal

De Ronde Venen - In navolging van de Berenjacht organiseert Ouders Lokaal nu ook een Eierjacht, speciaal voor de allerkleinsten (t/m 10 jaar). Met je Paasmandje huppelend door je wijk op zoek naar eitjes!

Meedoen aan deze Paaseierjacht is simpel: meld je aan en plaats op Eerste Paasdag (vanaf 08:00 uur) een mandje met eieren op een plek in je voortuin, bij je voordeur of bij een andere gemakkelijk bereikbare plek.

Kinderen kunnen tijdens een wandeling in hun buurt op zoek naar de eieren en zo op een leuke manier Pasen vieren. Er mag één eitje per kind/per adres uit het mandje/bakje gepakt worden. Ouders Lokaal vertrouwt erop dat ouders hierop toezien, zodat er genoeg is voor iedereen. 

Houd tijdens de paaseierenjacht rekening met de richtlijnen van het RIVM: houd minimaal 1,5
meter afstand en doe de wandeling uitsluitend met je eigen kind(eren). 

Ouders Lokaal heeft speciaal voor De Ronde Venen een systeem opgezet via googledocs. Zo
kun je precies zien wie meedoet in jouw wijk van jouw dorp. Het enige wat je hoeft te doen is je adres invullen en het mandje met paaseitjes (chocolade en/of gekookte eieren) ergens zichtbaar te plaatsen.

De Paaseierjacht is er alleen op zondag 12 april a.s. 

Tip: wil je eitjes delen, denk dan aan de eenzame ouderen in jouw dorp! Wellicht leuk om hen te verrassen met deze Paastraktatie.

Aanmelden voor de Paaseierenjacht kan via www.rondevenen.ouderslokaal.nl.


advertentie