Syntus voert tijdelijk coronadienstregeling in

Regio - Vanaf dinsdag 14 april jl. voert Syntus Utrecht een speciale aangepaste 'coronadienstregeling' in. Het uitgangspunt van de nieuwe dienstregeling is vitale beroepsgroepen en reizigers die afhankelijk zijn van het OV, tijdens de coronacrisis naar hun bestemming te kunnen blijven brengen.

Tot nu toe reed Syntus Utrecht in dit reisgebied met bestaande dienstregelingspakketten en werden losse ritten gereden naar aanleiding van de behoefte van de reizigers die nog van het OV gebruik maken.

Omdat de landelijke maatregelen langer aanhouden, is Syntus Utrecht de afgelopen periode in overleg met haar opdrachtgever, de provincie Utrecht, hard bezig geweest met het opstellen van een geheel nieuwe dienstregeling die beter past bij de huidige situatie.

De ritten zijn, volgens Syntus Utrecht, beter verspreid over de hele dag en er wordt rekening gehouden met belangrijke bestemmingen in het reisgebied en de 1,5 meter afstand-maatregel. Voor wat betreft De Ronde Venen zijn er geen belangrijke wijzigingen ten opzicht van de 'oude' dienstregeling in de buslijnen aangebracht.

Alle informatie over de dienstregeling die vanaf 14 april jl. geldt, is te vinden op www.keolis.nl/corona. Syntus Utrecht is een dochtermaatschappij van Keolis. 

De aangepaste dienstregeling is ten minste geldig t/m 9 mei 2020. 

Klik op de link onder dit artikel voor een overzicht van de wijzigingen.


advertentie