Nieuwe service Bibliotheek: de Afhaalbieb

De Ronde Venen - Deze week is de Bibliotheek gestart met een nieuwe service: de AfhaalBieb.

Bibliotheekleden kunnen 5 boeken kiezen en hun keuze via de website of telefonisch aan de Bibliotheek doorgeven. De boeken kunnen na een paar dagen worden afgehaald. 

Hierbij staat veiligheid voorop. De medewerkers van de Bibliotheek houden zich dan ook strikt aan de richtlijnen van het RIVM.

Om besmetting via de boeken helemaal te voorkomen, blijven de tasjes met boeken daarom 72 uur liggen voor ze afgehaald mogen worden. Het afhalen gaat contactloos, de medewerkers van de Bibliotheek zetten de tasjes klaar.

Geen lid van de Bibliotheek maar toch wel gebruik willen maken van de afhaalservice? Schrijf je dan online in op www.bibliotheekavv.nl/lidworden. Na inschrijving stuurt de Bibliotheek vervolgens de benodigde gegevens toe om een reservering te plaatsen.

De Bibliotheek doet er alles aan om online zoveel mogelijk service te bieden. Vorige week is de ThuisBieb-app geopend: 100 e-books voor iedereen, dus ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek. De ThuisBieb-app is te downloaden via de AppStore en via Google Play

Uitgeverij Gottmer en Nosy Crow hebben een e-book gepubliceerd voor kinderen tussen de
5 en 10 jaar met heldere en toegankelijke uitleg over het coronavirus. Het e-book is voor
iedereen gratis te downloaden, via de website van de Bibliotheek.

Vragen? De Bibliotheek is vijf dagen per week telefonisch bereikbaar van 12:00 tot 16:00 uur. Kijk voor de telefoonnummers op www.bibliotheekavv.nl/bellen.


advertentie