Corona-proof alternatief voor Bouwdorp

De Ronde Venen - Op basis van de coronamaatregelen zijn alle evenementen tot 1 september a.s. verboden. Er worden op dit moment dan ook geen vergunningen verstrekt voor evenementen. Hierdoor kan de Bouwdorp-week in augustus niet door kan gaan.

Maarrrrr... het Bouwdorp-team van Ouders Lokaal heeft een corona-proof alternatief bedacht: De Bouwdorp Challenge! 

Doe mee aan de Bouwdorp Challenge en bouw binnen één dag een object naar eigen ontwerp. Dat mag van alles zijn: een kunstobject, een hut op schaal, een zeepkistauto, etc. Laat je fantasie zijn/haar gang maar gaan. 

Het is een Bouwdorp Challenge, dus moet hout onderdeel van je object zijn, maar verder mag je gebruikmaken van alle materialen die je maar kunt bedenken. Je bouwt buiten voor je huis die dag, zodat er gejureerd kan worden en anderen, op gepaste afstand, jouw bouwobject kunnen bewonderen.

Vrijwilligers en ook mascotte Tikkie van Bouwdorp zullen bij je langskomen om te kijken hoe het gaat met het bouwen en zullen vanaf 16:00 uur jureren. Daarbij kijken ze naar de originaliteit, je
ontwerptekening en de uitvoering daarvan, maar ook naar het verhaal achter je object. Het meest originele bouwobject wint een mooi prijzenpakket. Er is voor elke dorpskern een eerste prijs.

De Bouwdorp Challenge vindt plaats op eerste pinksterdag, zondag 31 mei a.s, van 08:00 tot 16:00 uur en is voor kinderen t/m 12 jaar. Aanmelden kan als team of alleen, met het adres waar gebouwd gaat worden. Aanmelden kan tot 28 mei a.s. op www.derondevenen.ouderslokaal.nl. Deelname is gratis.


advertentie