Tweede deel 'Trots op Vinkeveen' in voorbereiding

Vinkeveen - Het stickerboek ‘Trots op Vinkeveen’, dat begin dit jaar is uitgegeven door Jumbo Vinkeveen in samenwerking met de Historische Verenging 'De Proosdijlanden' is een groot succes geworden.

De vele positieve reacties en het enthousiasme van de plaatjesspaarders zijn aanleiding voor het plan om begin 2021 een tweede deel van deze zo succesvolle uitgave te realiseren. De twee hierbij betrokken leden van het bestuur van de Historische Verenging 'De Proosdijlanden' zijn
inmiddels begonnen met het selecteren van de benodigde foto’s voor dit tweede deel.

In de afgelopen maanden kregen zij al diverse tips en suggesties voor opname van kenmerkende of herkenbare foto’s van Vinkeveen. Foto’s van winkels, verenigingen, gebouwen of zelfs van personen komen hiervoor in aanmerking.

Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de plaatselijke bevolking doen de samenstellers een oproep. Zij zijn vooral op zoek naar groepsfoto’s van verenigingen (bijvoorbeeld biljart-, dam-, badminton-, tennis- of welke andere (sport)vereniging dan ook).

Foto’s van plekken in het dorp, winkels, gebouwen, straten, waarvan menigeen zal zeggen: "o
ja, weet je nog?"

Kortom, heeft u een geschikte foto, die een plaatsje in het tweede deel verdient? Stuur dan een mailbericht aan redactie@proosdijlanden.nl


advertentie