KunstRondeVenen zoekt penningmeester

De Ronde Venen - De vereniging KunstRondeVenen (KRV) zoekt een nieuwe penningmeester/boekhouder. Vind je het leuk om een bestuurstaak op je te nemen, of weet je iemand in jouw omgeving die dat wel zou willen en kunnen, dan horen het bestuur dat graag. 

KRV is een vereniging van zo’n 80 beeldende kunstenaars in De Ronde Venen. Zij zet zich in om
beeldende kunstenaars en inwoners binnen de gemeente met elkaar in contact te brengen. KRV
organiseert verschillende evenementen zoals de tweejaarlijkse atelierroute, de etalageroute in
samenwerking met Shopping Mijdrecht en KunstKado, een soort markt waar men betaalbare kunst kan kopen vlak voor de feestdagen. 

KRV zoekt een penningmeester/boekhouder die zich bezighoudt met het financiële- en administratieve deel van de vereniging. Binnen het bestuur is het zijn/haar taak het in orde houden van de cijfers, verslagen en overzichten.

Natuurlijk is het fijn als de persoon in kwestie affiniteit heeft met beeldende kunst. De tijdsinvestering is ongeveer een paar uur per week (pieken en dalen). Ook kan KRV hulp gebruiken bij de fondsenwerving.

Dit kan de nieuwe penningmeester wellicht bieden, maar ook iemand die alleen hiermee ervaring heeft, is van harte welkom.

Het bestuur vergadert zo’n 8 keer per jaar. 

Geïnteresseerden kunnen bellen of mailen met Wilma Meijer, de secretaris van de vereniging via info@kunstrondevenen.nl, of op (0297) 25 01 01 of 06 40 16 49 32.

Kijk voor meer informatie op www.kunstderondevenen.nl.


advertentie