Online workshop 'Gezinsbalans'

De Ronde Venen - Woensdagavond 1 juli a.s. organiseert Ouders Lokaal een inspirerende online workshop voor ouders die hun gezinsbalans willen optimaliseren.

De zorg voor je (jonge) gezin combineren met je werk en je sociale leven is een behoorlijke uitdaging. Het is een fase die vaak als de drukste periode van je leven ervaren wordt. Als ouder dien je namelijk multifunctioneel te zijn en dat zorgt soms voor onrustige momenten voor jezelf én voor je gezin. Hoe houd je in deze hectische fase van je leven alle ballen in de lucht zonder er zelf aan onderdoor te gaan?

Tijdens de 1,5 uur durende online workshop staat deze vraag centraal. Je gaat samen met andere ouders in gesprek en op zoek naar creatieve oplossingen die zorgen voor meer balans in je gezinsleven. 

• Ontdek welke stressmomenten zorgen voor (on)balans in je gezin en leer hoe je invloed kunt uitoefenen op deze momenten. 
• Laat je inspireren door handige en creatieve ideeën van andere ouders, zodat je thuis aan de slag kunt gaan met praktische en effectieve tips die passen bij jouw gezinssituatie.
• Ontmoet andere ouders en deel je ervaringen.

Voor de online workshop wordt Zoom, videoconferentie-software waarmee je met elkaar kunt videobellen, gebruikt. Net zoals bij een ‘normale' workshop kun je elkaar zien, met elkaar praten en ook chatten. De workshopbegeleider kan ook haar computerscherm delen waardoor ook informatie gedeeld kan worden. Zoom is eenvoudig te gebruiken vanaf desktop of laptop, maar er zijn ook apps voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis. 

Deze online workshop wordt begeleid door Minke Keizer. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de marketingcommunicatie, heeft Minke in 2012 het roer omgegooid en is ze gestart met de 5-jarige opleiding tot Levenstherapeut aan de School of Life. Naar haar zeggen 'het beste cadeau dat ze zichzelf ooit heeft gegeven.' Van hieruit heeft ze de overstap gemaakt naar het coachingsvak.

Minke (1978) is getrouwd en moeder van Ramon (2007) en Kim (2010) en ze is momenteel werkzaam als coach en trainer op het gebied van werk/privé balans. 

Minke: “ik heb me als vrijwilligster bij Ouders Lokaal aangesloten om andere ouders te inspireren en met hen in gesprek te gaan over onderwerpen waar we als ouder allemaal mee te maken hebben. Zelf laat ik me ook graag inspireren dus ben blij uit te mogen maken van dit enthousiaste team van vrijwilligers.”

Deelname aan de workshop is gratis na aanmelding via de website. Na aanmelding krijg je van Ouders Lokaal de inloggegevens om te kunnen deelnemen aan de workshop’.

Deze is op 1 juli a.s. van 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. 

Neem voor meer informatie per e-mail contact op via info@ouderslokaal.nl.


advertentie