Servinus zeer tevreden met selectie FC Abcoude

Abcoude - Trainer Anthony Servinus van FC Abcoude is zeer tevreden met de samenstelling van de selectie. Dat zegt hij in een interview met de website hetamsterdamschevoetbal.nl

Hoewel hij met alle nieuwe jongens, zowel van buitenaf als eigen jeugd, blij is, steekt één jongen er vanzelfsprekend tussenuit. “We hebben met Genaro Snijders een speler kunnen binnenhalen van buitencategorie. Met zijn ervaring, zowel in het profvoetbal als het hoogste niveau van de amateurwereld, kan hij onwijs veel bij onze spelers bijbrengen. Bovendien is hij in staat een leidende rol te vervullen, dus alleen maar prachtig voor ons.”

FC Abcoude heeft zich niet alleen kwalitatief versterkt, ook richtte de club zich dit voorjaar op de breedte van de selectie. “Als je wil meedoen om promotieplaatsen, dan moet je tot de laatste dag op niveau zijn. Blessures en schorsingen gaan er komen, dus daar moet je jezelf op voorbereiden. Dat hebben we voor mijn gevoel uitstekend gedaan.”

Servinus kan niet wachten totdat het allemaal begint. “Begin augustus gaan we starten. Dan hebben we een gedegen voorbereiding met veel oefenwedstrijden, zodat we iedereen kunnen zien. In de voorbereiding gaan we langzaam naar een vast team toewerken, zodat er structuren gaan ontstaan en patronen inslijpen.”

Bron: hetamsterdamschevoetbal.nl


advertentie