Handgel voor vrijwilligers als teken waardering

De Ronde Venen - Zoveel mogelijk thuisblijven en zo min mogelijk persoonlijk contact aangaan. Dat is het advies in deze coronatijd. Daar proberen we ons allemaal zoveel mogelijk aan te houden. Maar dat is niet voor iedereen mogelijk. 

Net zoals winkels open zijn gebleven en de gezondheidszorg is doorgegaan, zijn ook veel vrijwilligers in De Ronde Venen al deze maanden doorgegaan met hun liefdevolle inzet voor hun medemens.

Zo bleef de vrijwillige maaltijdservice van Tympaan-De Baat wekelijks maaltijden bezorgen, bleef de Voedselbank hun uitgifte houden, stonden de vrijwilligers van de personenalarmering altijd stand-by, bleven de contacten met de budgetmaatjes om toenemende schulden te voorkomen, enz. Hierbij is altijd rekening gehouden met 1,5 meter afstand, eventueel met mondkapje en/of handschoenen aan, handen wassen en desinfecteren met handgel. 

Als gebaar van grote waardering voor deze fantastische inzet van de vrijwilligers heeft S.C. Johnson Europlant in Mijdrecht een beperkte oplage desinfecterende handgel geproduceerd en die ter beschikking gesteld voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties in De Ronde Venen. Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat heeft deze in ontvangst genomen en mag deze namens Johnson Europlant SC uitgeven aan vrijwilligers in De Ronde Venen. 

Afgelopen woensdag heeft een vrijwilliger van Tympaan-De Baat onder toeziend oog van
wethouder Alberta Schuurs een flesje desinfecterende handgel in ontvangst genomen van de coördinator van het Servicepunt.

Bent u of heeft u ook vrijwilligers die namens een maatschappelijke organisatie in De Ronde Venen veel met inwoners contact heeft? Neem dan contact op met het Servicepunt om uw interesse kenbaar te maken. Dit kan op telefoonnummer (0297) 587 600 of per e-mail via info@servicepuntderondevenen.nl.


advertentie