Zusterbedrijf Intermat krijgt dezelfde naam

Alphen/Mijdrecht - Onlangs kreeg Goedhart Keukens en Tegels in Alphen aan den Rijn, zeven jaar nadat het was overgenomen, de naam van haar zusterbedrijf Intermat in Mijdrecht, schrijft de website Alphens.nl. De nieuwe naam prijkt inmiddels in zwart met rood op het pand aan de Hoorn. Het assortiment keukens en tegels, de dienstverlening, de showroom en de medewerkers blijven ongewijzigd.

Jan Jaap van der Neut, eigenaar van zowel (het voormalige) Goedhart Keukens en Tegels als van Intermat Mijdrecht, licht toe: “Toen ik Goedhart Keukens overnam, bestond Intermat al 35 jaar. De afgelopen zeven jaar heb ik mijn twee bedrijven onder hun eigen naam laten bestaan. Al die tijd heb ik er naartoe gewerkt om op een gegeven moment één naam te kunnen gaan voeren. Dat is nu zover. Vanaf half juni heeft Intermat dus twee vestigingen: één in Mijdrecht en één in Alphen aan den Rijn.”

Behalve de naam is er niets veranderd in Alphen aan den Rijn. Jan Jaap: “Goedhart Keukens is al jaren onder mijn hoede, dus er is géén nieuwe eigenaar. Verder verandert er in principe niets voor onze klanten en relaties. Dezelfde showroom op dezelfde plek, met hetzelfde telefoonnummer, dezelfde merken en hetzelfde team. Wel kunnen wij – door beide bedrijven samen te voegen onder één naam – nog betere service en bereikbaarheid bieden. We zijn op deze manier tevens slagvaardiger en kunnen efficiënter werken, bijvoorbeeld op het gebied van marketing en service. Echt een win-win situatie, wat mij betreft.”

De showrooms van beide vestigingen van Intermat zijn gewoon open. “Er wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Zo zijn er niet teveel bezoekers tegelijk in de showroom, staan er desinfectiezuilen bij de ingang en houden onze medewerkers 1,5 meter afstand tot elkaar en bezoekers. Daarnaast worden alle keukens en badkamers in de showrooms dagelijks goed gedesinfecteerd”, aldus Jan Jaap.

Bron: Alphens.nl Foto: Google Maps De foto dateert van voor de naamswijziging


advertentie