Toolstation opent vestiging in Mijdrecht

Mijdrecht - Toolstation heeft onlangs aan de Industrieweg 42a in Mijdrecht haar 57e filiaal geopend. Toolstation levert gereedschappen, accessoires en bouwmaterialen. Daarnaast heeft het bedrijf een webshop. Toolstation is sinds 2014 een volledige dochteronderneming van Travis Perkins.

Toolstation verkoopt behalve gereedschappen, ook installatieproducten, schroeven, bevestigingsmiddelen, werkkleding etc. De winkel voert de bekende professionele merken zoals Bosch, Makita, Festool, Milwaukee, Heco, Den Braven, Rubi, Jung en Uponor. Toolstation heeft ook een catalogus waar alle producten in terug te vinden zijn. 

Toolstation werkt, naar eigen zeggen, volgens een uniek concept: in plaats van de gewenste producten zelf uit de schappen te pakken, doet de klant zijn bestelling aan de balie en vervolgens haalt het winkelpersoneel de producten uit het magazijn.

Dit zogeheten “trade counter concept” is buiten Toolstation uniek in Nederland, zegt de onderneming. Toolstation heeft deze manier van winkelen 13 jaar geleden overgenomen uit Engeland. 

Kijk HIER voor meer informatie over Toolstation en de openingstijden.


advertentie