Nieuwste winkelconcept Albert Heijn Abcoude

Albert Heijn aan het Dokter van Doornplein 2 in Abcoude is na een ingrijpende verbouwing weer open. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. 

Supermarktmanager Johan Donker en zijn team kregen meteen al veel complimenten over de vernieuwde supermarkt. “Klanten waarderen het enorme versaanbod en de moderne opzet van de winkel. Ook vinden ze het prettig dat de gemoedelijkheid van voor de verbouwing gewoon is gebleven.”

De verbouwing bleef binnen de bestaande muren, maar door een slimme herinrichting is het binnenin nu ruimer. De winkel is met respect voor het milieu verbouwd. Naast LED-verlichting is er ook een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. “We gebruiken geen gas meer en dat levert een forse energiebesparing op”, aldus de supermarktmanager.

Met dry misting, een fijne verneveling van water, blijft alles langer vers.

Albert Heijn Abcoude wil het klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen. Overal hangen grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Met elektronische schapkaartjes wordt sneller ingespeeld op veranderingen in het assortiment.

Ook is er nu zelfscan. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. Johan Donker: “Als je bij de gewone kassa wil afrekenen, dan kan dat uiteraard ook.”advertentie