Nieuwe rouwgroep start najaar 2020

De Ronde Venen - Heeft u enige tijd geleden iemand die u dierbaar was verloren? Het kan soms helpen om hierover te praten met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. 

De gespreksgroep ‘Omgaan met Rouw” biedt u deze mogelijkheid. Door in een gespreksgroep uw ervaringen, verdriet en emoties te delen, kunt u herkenning en erkenning vinden. De groep is erop gericht elkaar te steunen en te stimuleren het verlies te leren hanteren en verder te komen in het rouwproces.

In zes bijeenkomsten wordt over verschillende thema’s gesproken, bijvoorbeeld: omgaan met emoties of het omgaan met reacties van anderen. Het is de bedoeling dat u alle 6 bijeenkomsten aanwezig bent.

De gespreksgroep is bedoeld voor mensen die willen praten over een overleden persoon en die behoefte hebben aan een luisterend oor, maar die ook graag willen horen hoe anderen in een dergelijke situatie met verlies omgaan.

De groep is op dinsdagavond van 19:30 tot 21:30 uur op 1, 15, 29 september, 13, 27 oktober en 10 november 2020.

Aanmelden voor de groep kan bij Tympaan-De Baat in Mijdrecht dagelijks tussen 10:00 en 12:00 uur op telefoonnummer (0297) 76 02 60 of per e-mail via m.white@stdb.nl. Na aanmelding wordt u teruggebeld voor een kennismakingsgesprek.

Aan deze gespreksgroep zijn voor inwoners uit De Ronde Venen geen kosten verbonden.advertentie